Υλικά
1 κιλό μανιτάρια
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
χυμό από 1 λεμόνι
αλάτι
πιπέρι
1 κουταλιά ρίγανη
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια και τα σκουπίζουμε με μια υγρή πετσέτα (δεν τα πλένουμε με νερό). Τοποθετούμε τα μανιτάρια σε ένα ταψί. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το λάδι και το λεμόνι, τα χτυπάμε καλά με ένα πιρούνι και περιχύνουμε τα μανιτάρια. Τα πασπαλίζουμε με ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και τα ψήνουμε στο γκριλ μέχρι να ροδίσουν, για 25-30 λεπτά.