Υλικά

1 κιλό συναγρίδα

1 κιλό μπάμιες

3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 πιπεριά κέρατο ή 3-4 πράσινες πιπερίτσες

1 φλιτζάνι ελαιόλαδο

500 γραμμ. ντομάτες ψιλοκομμένες

αλάτι

πιπέρι

1 κουταλιά ξίδι

1 κουταλιά μαϊντανό ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε, πλένουμε και στραγγίζουμε τις μπάμιες μέχρι να φύγουν εντελώς τα υγρά τους. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε τις μπάμιες και το ελαιόλαδο και τις σοτάρουμε. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές και τα σκόρδα και τα σοτάρουμε μέχρι να μαραθούν. Σβήνουμε το φαγητό με το ξίδι. Αφήνουμε το ξίδι να εξατμιστεί, προσθέτουμε μισό  φλιτζάνι νερό και αλάτι, σκεπάζουμε το φαγητό και αφήνουμε να σιγοβράσουν οι μπάμιες. Στο μεταξύ καθαρίζουμε το ψάρι, το πλένουμε και το κόβουμε κομμάτια. Αδειάζουμε τις μπάμιες σε ένα ταψί, τοποθετούμε από πάνω τις φέτες του ψαριού και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 20-30 λεπτά. Σερβίρουμε το φαγητό με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ψιλοκομμένο μαϊντανό.