Υλικά

4 κομμάτια χοιρινό κότσι,

Χυμό από 4 πορτοκάλια

1 ποτηράκι κρασί κόκκινο

2 κουταλιές ελαιόλαδο

1 φύλλο δάφνη

αλάτι, πιπέρι και 1/2 φλιτζάνι νερό

Εκτέλεση

Πλένουμε καλά το κρέας και το τοποθετούμε σε ταψάκι. Κατόπιν το περιχύνουμε με το κρασί, το χυμό των πορτοκαλιών και το ελαιόλαδο. Το πασπαλίζουμε με το αλατοπίπερο, προσθέτουμε το νερό και τη δάφνη και αφού το σκεπάσουμε με αλουμινόχαρτο, το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 2 ώρες στους 250ºC.